Fundraising dinner 2019
recordaantal beurzen uitgereikt!

Het zevende fundraising diner was er één met records. Bijna 130 gasten mochten we verwelkomen, 13 beurzen hebben we uit kunnen reiken en de avond heeft €45.000 opgebracht. 

Tijdens het officiële gedeelte van de bijeenkomst was er naast de uitreiking van de beurzen een boeiende lezing van Derk Sauer, journalist en Ruslandexpert, met als onderwerp ‘30 jaar in Rusland; van Gorbatsjov tot Poetin, hoe alles en niets is veranderd’. Tijdens het diner vond een veiling en een loterij plaats. Veilingmeester van de avond en oud commissaris van de Koningin in Zeeland, Karla Peijs is al jaren lang ambassadeur voor dit goede doel. 

Een beurs van de Friends of UCR is niet vrijblijvend. Zo is een van de eisen dat als de studenten beginnen aan hun werkende leven, de beurs wel moet worden terugbetaald. Op deze manier zorgt de Friends of UCR ervoor dat beurzen meerdere keren uitgereikt kunnen worden en er ook in de toekomst jonge talenten, ongeacht hun financiële status, aan University College Roosevelt kunnen studeren. 

Bekijk hieronder het programma van het afgelopen Fundraising Dinner en het veiling- en loterijboekje.

Schermafdruk 2019 05 23 14.41.44